Zacht voor jezelf coaching

Herken je dit?

 •  Je bent zo moe. Eigenlijk ben je altijd moe. Of in elk geval veel te vaak. En dat maakt je verdrietig. 
 • Je bent eigenlijk je hele leven al bezig te puzzelen en de balans te zoeken tussen rust en uitdaging. Of je gaat er vol in, holt veel te hard, en ligt er vervolgens dagen uit. Of je houdt je rustig en voelt jezelf wegzakken in een wazige mist, waar je ongelukkig van wordt. 
 • Je voelt jezelf een buitenbeentje, je lijkt wel de enige die zoveel en zolang tijd nodig heeft om alles te verwerken
 • Je zorgt ongelooflijk goed voor je omgeving, maar je vergeet jezelf altijd.  
 • Je wil alles heel erg goed doen, maar eigenlijk vind je het nooit goed genoeg. 
 • Je voelt je heel erg onzeker en kwetsbaar. En heel erg alleen.  

Jouw leven verandert als:

 • Je dit traject van 5 sessies volgt , van 1 klokuur per keer.  
 • Jouw investering is €695 (inclusief btw). 
 • Aan het einde van dit traject voel jij je versie 2.0 . Je hebt meer inzicht in jouw hooggevoelige aard, en ervaart dit meer als kracht dan als last. Je gelooft weer in jezelf. je hebt duidelijke stappen gezet op weg naar oplossingen. 
 • We kunnen online en fysiek werken. 
 • Als je voor het eerst met mij werkt, dan is dit altijd het pakket waarmee je start. Wil je daarna upgraden, dan koop je het pakket Zachtvaardig. Waarbij je kunt kiezen uit een pakket voor een half jaar, of een jaar. 

We werken volgens de richtlijnen van het NOBCO, en maken daarbij o.a. gebruik van gesprek in combinatie met creatieve materialen.

Tekenen helpt je denken
Schilderen helpt je voelen
Boetseren stimuleert je wilskracht en vermogen tot manifestatie
zacht voor jezelf coaching
Creativiteit helpt je met jezelf te verbinden

FAQ

Ik heb geen tijd

Nu ga ik even confronterend zijn, maar soms is dat ook even nodig. Eigenlijk zeg je, dat jij wilt blijven doorgaan op deze manier. Dat is interessant,  want je hebt zeker je redenen om op mijn website te zijn. 

Wat houd je tegen?  Wil je een verbetering van jouw situatie? 

Moet ik nog meer zeggen, of weet je genoeg?

Ik ben niet creatief

Dat komt mooi uit. Je hoeft hiervoor helemaal niet creatief te zijn.

Het feit dat je jezelf niet creatief vindt is juist een voordeel. Einstein  (1879-1955) zei al: je kunt een probleem niet oplossen  met de denkwijze die het heeft veroorzaakt. Juist door op een heel nieuwe manier jouw probleem te benaderen, kunnen verrassende en blijvende oplossingen ontstaan.

Bovendien gaan we geen kunstwerk maken. We gaan contact maken, ik met jou, en jij met jezelf.

Beeldtaal is de meest krachtige taal die er bestaat.  En veel sterker dan de taal die uit jouw mond komt. Beeldtaal liegt niet, je kunt er niet omheen. Jouw beeldtaal heeft jouw oplossingen in zich. 

Durf jij het aan om op deze manier naar jouw binnenwereld te kijken?

 

Oja en dan nog iets: ik weet maar al te goed hoe alleen je je kunt voelen in je gepuzzel. Dus mocht je bij jezelf merken dat je echt heel graag met mij aan het werk zou willen, maar het ontbreekt je aan de financiele middelen…neem dan contact met me op en dan zoeken we een oplossing. Want ik vind dat iedereen, met een grote of een kleine portemonnee, de hulp moet krijgen die zij nodig heeft.