De juiste richting

Het viel haar niet mee, zei ze zonder woorden.

En dat was het moment haar innerlijke wijsheid te laten spreken, te luisteren naar haar innerlijke helper. Die haar herinnert aan de nieuwe tijd waarin we leven. Wetend dat dit een tijd is waarin alle oude niet- dienende patronen aan het licht komen en de pijn daaronder geheeld mag worden.

Haar innerlijke helper zegt haar dat vooruitgang in kleine stapjes gaat. En soms zijn die stapjes zo ontzettend klein dat ze nauwelijks merkt dat ze dat stapje heeft gezet. Maar dat geeft niet, zolang het stapje maar in de richting is die voor haar de juiste is.  

Haar innerlijke helper herinnert haar eraan dat wat op de lange termijn goed en heilzaam is, op de korte termijn voor ingewikkelde situaties kan zorgen die ook weer opgelost moeten worden. En dat zij erop kan vertrouwen dat zij al die oplossingen van binnen al weet, en ze deze gewoon de ruimte mag geven zich te openbaren.

Haar innerlijke helper ondersteunt haar haar gevoelens te durven voelen. Haar lijf herinnert haar en nodigt haar uit de zwaarte van haar  machteloosheid te voelen.

Haar innerlijke helper vertelt haar erop te vertrouwen dat zij de juiste mensen  op haar weg tegenkomt, die haar sterken haar unieke weg te gaan. En haar het gevoel geven helemaal goed te zijn zoals ze is.

Haar hart vertelt haar dat zij het goede doet. Dat zij mag huilen. En lachen!  Zij weet dat de taal van haar hart altijd klopt.

Zij weet dat zij het weet,

dat zij het kan,

dat zij het doet.

Dat is creatieve coaching bij Zachtvoorjezelf.

www.zachtvoorjezelf.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *