Jij bent sterk als je huilt!

Hoe ga jij om met jouw gevoelens? Kun jij ze voelen? Begrijp jij de betekenis van jouw gevoelens? Of heb je geen idee wat jij nu eigenlijk voelt?  Of sterker nog: vind jij gevoelens vervelend en heb je er alleen maar last van als ze opspelen?

In mijn e-book neem ik je mee in de wereld van gevoelens: en speciaal die rondom verdriet en onmacht.

Ik ben van mening dat het getuigt van kracht als je je  gevoelens toestaat , ze ruimte geeft. En deze toont bijvoorbeeld met tranen.

Nieuwsgierig?  Vul dan je gegevens hieronder in. En je ontvangt dit e-book geheel gratis!

Veel plezier met lezen, en ik hoor graag van je als je vragen hebt.

Uiteraard behandel ik jouw gegevens vertrouwelijk. Ik verwijs je hiervoor naar de privacyverklaring.
Cover ebook zacht zijn voor jezelf