Dit vinden clienten over Yvonne: 

Laura (38)
 
Het was een waar cadeautje voor mijzelf om mij open te stellen voor een coachingstraject door Yvonne.
Steeds weer liep ik vast in de communicatie als ik probeerde aan te geven wat ik nodig had, maar er veranderde niks. Yvonne gaf mij inzicht in de communicatie middels een theoretisch model. Samen analyseerden wij persoonlijke situaties, bespraken verbeterpunten en oefenden met rollenspellen. Daarnaast sterkte ze mij van binnenuit. Ze gaf me zelfvertrouwen door mij mijn sterkte kanten te laten ontdekken en benoemen. Ik mag er gewoon zijn!
Dank je wel Yvonne, voor je liefdevolle en respectvolle benadering en het analytische vermogen waarmee je mijn persoonlijke groeiproces hebt ondersteund! 
 

Fieke (60)

Mijn ervaring met Yvonne als coach is uitermate prettig.  Ze voelde ondersteunend en inspirerend en ging in op mijn vragen.  Ik kwam dichter bij mezelf uit waardoor ik verder kon met dingen waar ik wat in vast gelopen was.

Vera (50

Dank je wel Yvonne. Je hoort wat ik zeg, toont oprechte interesse. Je bent betrokken en zorgzaam.  Je levenservaring en je manier van werken helpt me om mijn kijk te verbreden. Je bent in verbinding met je gevoel en geeft daar woorden aan. Je inspireert me . 

Rea (31)

Erg leerzaam geweest. Omdat ik me bewust ben geworden van mijn bewustzijn en hoe ik in het leven sta. Yvonne heeft een fijne respectvolle manier om door te vragen en weet door veel dingen heen te prikken. Yvonne kan goed confronteren, en daardoor voelde ik mij altijd juist gehoord  en ik heb de juiste tools keer op keer mogen ontvangen door zelfinzicht te krijgen tijdens de sessies. Een erg fijne coach!