zachtvoorjezelf coaching

HSP en zelfkennis

Het stond al jaren op mijn wensenlijstje. Mijn tuintafel mozaïeken. En ik nam me dit voorjaar voor om deze wens eindelijk werkelijkheid te laten worden. Ik bezocht een lieve vriendin met veel ervaring, die me materialen gaf waarmee ik kon starten. Op speurtocht door de stad vond ik vervolgens een zaak waar ik tegeltjes per stuk kon kopen. En tot slot bleek mijn lieve buurman binnen zijn contacten een tegelzetter te hebben. Die nog “wel wat over” had. Het bleken zeven dozen te zijn met prachtige gekleurde tegels! Ik voelde me rijk met mijn schatten en ging vol goede moed aan de slag. A la Pippi Langkous: ik had het nog nooit gedaan dus dacht dat ik het wel kon 😉.

Het was een kwestie van durven. En volhouden. Het weer werkte mee want we konden toch nauwelijks buiten zitten 😉.  En na twee maanden hard doorwerken was dit hieronder het resultaat. Ik ben er dik tevreden mee. En we hebben er inmiddels zelfs al een paar keer aan kunnen eten en dat is prima bevallen 😊!

Durven. Volhouden. Creatief. Zomaar enkele kwaliteiten die ik van mezelf ken. En dat durf ik in al mijn bescheidenheid gewoon hier te posten. Ik vind het fijn mijzelf en mijn kwaliteiten te kennen. Door mijzelf te kennen kan ik de ander vollediger ontmoeten.  

Hoe zit het met jouw zelfkennis? Zie jij jouw kwaliteiten?  Kun je ze benutten? Of stap jij in de valkuil van te kijken naar waar je niet goed in bent? Als hoogsensitief persoon kun je die neiging hebben. Het zoeken naar balans tussen jouw grenzen en jouw tax aan hoeveelheid prikkels is immers een dagelijkse uitdaging. Reden te meer om nu eens stil te staan bij waar jij goed in bent. En wellicht nog leuker om samen met andere hoogsensitieve mensen in te zoomen op (jouw) hoogsensitieve  kwaliteiten. Nu je kans! Sluit aan bij onze gratis online meeting op zondagavond 19 september  van 19.30u tot 20.30.  In een veilige, ontspannen en open setting ontmoeten we elkaar waarbij mooie gesprekken ontstaan. Aanmelden via info@zachtvoorjezelf of unite@sensitives.nl en je ontvangt de zoom link voor deelname. Meer info op www.zachtvoorjezelf.nl/events.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *